VÄLKOMMEN TILL VÅR BLOGG

Blogg

Här på vår blogg hittar du nyheter, artiklar och tips om hållning, smärtlindring, hemmaträning, massage och ergonomi. Vetenskapliga bevis stärker effekten av våra produkter. Har du besvär såsom nackspärr, diskbråck, musarm, ryggskott, skolios, migrän, huvudvärk, stela axar då har du hittat rätt.

Give yourself the gift of good sleep to maximize your potential!

Ge dig själv gåvan av god sömn för att maximera din potential!

När vi sover tillräckligt, vaknar vi upp med en känsla av vitalitet och klarhet. Vi har bättre fokus, kreativitet och beslutsförmåga. Vi hanterar stress och utmaningar med större motståndskraft och kan leverera vårt bästa på arbetsplatsen och i livet.

Läs mer

Tension Headache

Spänningshuvudvärk

Spänningshuvudvärk är en vanlig typ av huvudvärk som uppskattas påverka ungefär 30% av världens befolkning. Det är en mild till måttlig huvudvärk som vanligtvis känns som en stramning eller tryck runt huvudet. I de flesta fall är spänningshuvudvärk inte en allvarlig sjukdom, men det kan orsaka en betydande påverkan på livskvaliteten.

Läs mer

Whiplash

Whiplash

Den vanligaste symtomen på whiplash är smärta och stelhet i nacken, men det kan också orsaka huvudvärk, yrsel, trötthet och stickningar eller domningar i armarna eller händerna.

Läs mer

Herniated disc

Diskbråck

Upplever du smärta av ditt diskbråck? Med våra produkter kan du stilla smärtan och ge stöd åt ryggen. 

Läs mer

Posture during pregnancy

Graviditet och hållning - Rätt och fel

Undvik att belasta din kropp fel under graviditeten. Här ger vi tips på vad du bör tänka på för att bibehålla en bra hållning.  

Läs mer