Om Swedish Posture

Världsledande inom hållning

Bli smärtfri

Bättre hållning, varsomhelst och närsomhelst

Swedish Posture är ett ledande svenskt hälsoföretag som specialiserar sig på att designa, utveckla och sälja produkter för förbättrad hållning, smärtlindring, massage, ergonomi och hemmaträning. Vårt dedikerade team av experter inom sjukgymnastik arbetar noggrant för att skapa produkter som främjar god hälsa och välbefinnande för hela kroppen.

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av högkvalitativa produkter som är utformade för att stödja en korrekt hållning och minska smärta. Oavsett om det gäller att lindra vardagliga obehag eller förbättra ergonomin på arbetsplatsen, har vi en lösning som passar alla behov. Våra produkter är inte bara effektiva utan också bekväma och enkla att använda i vardagen.

Hos Swedish Posture är vi passionerade för att främja god hälsa och livskvalitet. Genom att erbjuda innovativa och pålitliga produkter strävar vi efter att hjälpa människor att leva ett liv fritt från smärta och obehag. Välkommen att utforska vårt sortiment och upptäck vägen till en bättre hållning och ökat välbefinnande.

Emma Pihl

En enkel och effektiv idé

Emma Pihl, grundare av Swedish Posture, fick själv försiktiga påminnelser från sina snälla föräldrar om sin hållning. Konkurrenskraftig som hon var började hon kontrollera sin egen hållning i jämförelse med andra. Hon insåg att dagens stillasittande livsstil tillsammans med för lite rörelse skapar otaliga krökta ryggar och dålig hållning i alla åldrar.

Hon tog saken i egna händer och skapade sin egen innovation inspirerad av rehabiliteringen av ett brutet nyckelben - Swedish Postures första produkt, Posture Classic, - en vänlig påminnelse för bättre hållning.

Partners

felicia linder hockey instagram

Sponsring av sport

Felicia Linder (DIF Hockey Women) för bättre återhämtning, stöd och smärtlindring.

agilokliniken

Kliniska partnerskap

Agilokliniken, Sveriges största kedja av kiropraktorer och sjukgymnaster.

convendum

B2B-partnerskap

Convendum, som erbjuder ergonomiska produkter för bättre arbetsmiljö.