Om Swedish Posture

Världsledande inom hållning

posture alignment technology

Swedish Posture producerar produkter som förbättrar din hållning, hälsa och välmående. Vår filosofi är att det ska vara enkelt att förändra sitt hållningsbeteende och hållningsmönter.

Vi utvecklar, designar och säljer produkter för bättre hållning – smärtlindring – hemmaträning.

Swedish Postures hållningsprodukter är unika eftersom de har en påminnande effekt och inte enbart stödjande. När kroppen får regelbundna påminnelser aktiveras kroppens egna muskler vilket förbättrar och stärker hållningen.

Produktsortimentet säljs i ett 20-tal länder. HQ finns i Stockholm.

Emma Pihl

En enkel idé med en avgörande effekt

En dålig hållning, en tjatande förälder, ett brutet nyckelben och hårt jobb har gjort Swedish Posture globala. Emma Pihl, Swedish Postures grundare fick själv vänliga påminnelser från sina välvilliga föräldrar om sin hållning. Tävlingsinriktad som hon var började hon lägga märke till sin egen hållning i jämförelse med andras. Hon insåg att dagens sittande livsstil tillsammans med för lite rörelse skapar otaliga krummande ryggar och gamnackar i alla åldrar.

Hon tog saken i egna händer och skapade en egen innovation inspirerad av rehabiliteringen av ett brutet nyckelben – Swedish Posture’s första produkt, Posture Classic, – en vänlig påminnelse för bättre hållning.

Samarbetspartners

felicia linder hockey instagram

Sponsring Idrott

Felicia Linder (DIF Hockey ) för förbättrad återhämtning, stöd och smärtlindring.

agilokliniken

Kliniska Samarbeten

Agilokliniken, Sveriges ledande kiropraktor och sjukgymnastkedja.

convendum

B2B Partnerskap

Convendum,, erbjuder ergonomiska produkter för bättre arbetsmiljö.