VÄLKOMMEN TILL VÅR BLOGG

Blogg

Här på vår blogg hittar du nyheter, artiklar och tips om hållning, smärtlindring, hemmaträning, massage och ergonomi. Vetenskapliga bevis stärker effekten av våra produkter. Har du besvär såsom nackspärr, diskbråck, musarm, ryggskott, skolios, migrän, huvudvärk, stela axar då har du hittat rätt.

Prioritize yourself and fill your summer with recovery and well-being!

Prioritera dig själv och fyll din sommar med återhämtning och välmående!

Kom ihåg att du är värd att ta hand om. Genom att prioritera återhämtning och välmående under sommaren, fyller du på din egen energi och blir bättre rustad för kommande utmaningar. Du kommer att märka en förändring i ditt humör, produktivitet och livskvalitet.

Läs mer

5 training tips during the holidays

5 träningstips under semestern

Kroppen mår som bäst när den får regelbunden fysisk aktivitet. Regelbunden aktivitet behöver självklart inte vara tunga svettiga gympass utan kan även vara sköna promenader i skogen eller utmed stranden i ett lugnt tempo.

Läs mer

Every minute counts

Vardagsträning

Vardagsmotion - Varje minut gör skillnad

Man kan lätt förledas att tro att alla andra människor tränar, men sanningen är att det är få av oss som motionerar tillräckligt. De flesta av oss är mer eller mindre stillasittande, vilket påverkar vår hälsa negativt på en mängd olika sätt.

Läs mer