Resultat efter bara 6 veckors användning!

3D Qinematic Posture Scans är vetenskapliga tester som mäter effekterna före och efter användning av Swedish Postures produkter. Hitta din hållningstyp och se vad som rekommenderas för dig.

Hållningstyp:

Rundade axlar

Madeleine - en ung och atletisk tjej med ett stillasittande kontorsjobb. Hon har problem med att hennes mage sväller ut när hon blir trött.

Se hur Madeleines hållning påverkas av att använda Flexi Hållningsband?

Skanning 1 - utan Flexi Hållningsband
En obalanserad hållning som lutar sig bakåt, typisk för personer med starka bålmuskler. Madeleine använder stora muskler i onödan, vilket kan vara mycket tröttsamt och energikrävande.

Skanning 2 - med Flexi Hållningsband
En mycket mer balanserad hållning, med tyngdpunkten nästan exakt över mittlinjen, vilket är mycket mer energieffektivt och mindre energikrävande.

HÅLLNINGSTYP:

Puckelrygg och gamnacke

Peter - en lång, smal ung man med typiska hållningsproblem för en mycket lång person. Hans höfter är utskjutande, han har en puckelrygg och en gamnacke. Han vill förbättra sin hållning för att se mer självsäker ut.

Se hur Peters hållning påverkas av att använda Flexi Hållningsband?

Skanning 1 - utan Flexi Hållningsband
Mycket tunga höfter, tydlig gamnacke och kyfos. Detta kan leda till huvudvärk, trötthet, ryggsmärta och balansproblem.

Skanning 2 - med Flexi Hållningsband
Hela övre delen av ryggen flyttades bakåt och blev mer upprätt. Den gamla nacken försvann omedelbart och bröstet lyftes. Hela hållningen förbättrades avsevärt.

HÅLLNINGSTYP:

Svängda axlar bakåt och framåtroterade axlar

Tom - en kameraman som ständigt bär på en tung last. Han står i konstiga positioner och sitter ofta länge framför datorn. Han känner sig ofta trött i ryggen och har huvudvärk.

Se hur Toms hållning påverkas av att använda Flexi Hållningsband?

Skanning 1 - utan Flexi Hållningsband
Rundade framåtroterade axlar och ett typiskt svajande med höfter som faller framåt och lämnar mycket tryck på Toms rygg.

Skanning 2 - med Flexi Hållningsband och efter användning av Trainer 3in1 för stretch och rörlighet.
Ländryggen
harförbättrats avsevärt med en mycket mer upprätt hållning. Den rakare hållningen har ökat Toms flexibilitet och lindrar ryggsmärta och framtida smärta.

HÅLLNINGSTYP:

Ryggslinga och hängande axlar

Chris - en före detta professionell fotbollsspelare som nu har ett stillasittande kontorsjobb. Han har problem med smärta i rygg och axlar.

Se hur Chris hållning påverkas av att använda Minigym Träningskit och Ergonomisk Balanssits?

Skanningen visar att Chris inte använder och aktiverar sina bål- och bäckenmuskler. Med Ergonomisk Balanssits, en balanssits som är mycket instabil, kan han träna sin bålstyrka så att han kan kontrollera och bibehålla sin hållning. Med en Minigym Träningskit kan han också träna andra viktiga hållningsmuskler.