Synligt resultat efter enbart 6 veckors användning!

3D Qinematic Posture Scans är vetenskapliga tester som mäter effekterna före och efter användning av Swedish Postures produkter. Hitta din hållningstyp och se vad som rekommenderas för dig.

Hållningstyp:

Rundade Framåtroterade axlar

Madeleine – en ung och atletisk tjej men med ett stillasittande kontorsjobb. Hon har problem med att magen putar ut när hon blir trött.

Hur påverkades Madeleines hållning av att använda Posture Flexi hållningssele?

Scanning 1 – utan Posture Flexi
En obalanserad hållning lutandes bakåt, typiskt för personer med starka bålmuskler. Madeleine använder stora muskler i onödan, vilket kan vara väldigt tröttsamt och energikrävande.

Scanning 2 – med Posture Flexi
En mycket mer balanserad hållning, med tyngdpunkten nästan exakt över mittlinjen vilket är mycket mer energieffektivt och mindre energikrävande.

HÅLLNINGSTYP:

Kutrygg och gamnacke

Peter – en lång, smal ung man med typisk hållningsproblematik för någon väldigt lång. Hans höfter är framskjutna, han har en puckelrygg och gamnacke. Han vill gärna förbättra sin hållning för att se mer självsäker ut.

Hur påverkades Peters hållning av att använda Flexi Hållningsband?

Scanning 1 – utan Posture Flexi
Väldigt framtunga höfter, tydlig gamnacke och kyfos. Detta kan leda till huvudvärk, trötthet, ryggsmärtor och balansproblem.

Scanning 2 – med Posture Flexi
Hela övre ryggen förflyttades bakåt och blev mer upprätt. Gamnacken försvann direkt och bröstet lyftes upp. Hela hållningen förbättrades avsevärt.

HÅLLNINGSTYP:

Svank och framåtroterade axlar

Tom – en kameraman som ständigt bär på tung last. Han står i märkliga positioner och sitter ofta långa stunder framför datorn. Han känner sig ofta trött i ryggen och tampas med huvudvärk.

Hur påverkades Toms hållning av att använda Posture Flexi hållningssele?

Scanning 1 – utan Posture Flexi
Rundade framåtroterade axlar och en typisk svank med höfter som faller framåt och lämnar mycket tyck på Toms rygg.

Scanning 2 – med Posture Flexi och efter att ha använt Posture Trainer för stretch and rörlighet.
Svanken har förbättrats avsevärt med en mycket mer upprätt hållning. Den mer raka hållningen har ökat Toms flexibilitet och lindrar ryggen från tryck och framtida smärta.

HÅLLNINGSTYP:

Svank och hängig rygg

Chris- en tidigare professionell fotbollspelare som nu har ett stillasittande kontorsjobb. Han har problem med smärta i rygg och axlar.

Hur påverkades Chris hållning av att använda Posture Minigym och Posture Balance?

Scanningen visar att Chris inte använder och aktiverar sin bål- och bäckenmuskulatur. Med Posture Balance, en balanssits som är väldigt instabil, kan han träna upp bålstyrkan för att kunna kontrollera och hålla upp sin hållning. Med Posture Minigym kan han även träna upp andra viktiga hållningsmuskler.