VÄLKOMMEN TILL VÅR BLOGG

Blogg

Här på vår blogg hittar du nyheter, artiklar och tips om hållning, smärtlindring, hemmaträning, massage och ergonomi. Vetenskapliga bevis stärker effekten av våra produkter. Har du besvär såsom nackspärr, diskbråck, musarm, ryggskott, skolios, migrän, huvudvärk, stela axar då har du hittat rätt.

pelvic strength after baby

Stärk bäckenbottenmusklerna efter förlossning

Att sitta på en balanssits, som en träningsboll, kan vara fördelaktigt för att stärka bäckenbottenmuskulaturen efter förlossningen på flera sätt...

Läs mer

sex life

Förbättra sexlivet genom att sitta på en balanssits

Att sitta på en balansstol, även känd som en stabilitetsboll eller träningsboll, kan indirekt bidra till ett bättre sexliv på flera sätt...

Läs mer

Take your posture to new heights at and beyond the workplace!

Ta din hållning till nya höjder på och utanför arbetsplatsen!

En stark och medveten hållning sänder ut tydliga budskap till kollegor och chefer. När du står upp med rak rygg och håller huvudet högt, signalerar du till omvärlden att du är engagerad, kompetent och redo att ta ansvar. Det visar också att du har självdisciplin och tar ditt arbete på allvar.

Läs mer

strengthen your core swedish posture woman exercise

7 fördelar med starka bålmuskler

Stark core minskar och förebygger smärta

Stark core gör så att man mår bättre i allmänhet, eftersom det minskar ryggont och gör fysiska sysslor lättare. Med bättre stöd i grunden och förbättrad balans, kan man förebygga dålig hållning och för stora påfrestningar på ryggraden.

Läs mer

Gaming posture - A health risk

Hållning påverkar hälsan vid gaming

Videospel och hållning
Spelhållning är otroligt viktig med tanke på hur lång tid spelare spenderar i sittande stillasittande positioner. Den kanske viktigaste delen av sittande är pausen från sittande. Oavsett hur väl du bibehåller din hållning kan sittande fortfarande orsaka hälsoproblem.

Läs mer

Every minute counts

Vardagsträning

Vardagsmotion - Varje minut gör skillnad

Man kan lätt förledas att tro att alla andra människor tränar, men sanningen är att det är få av oss som motionerar tillräckligt. De flesta av oss är mer eller mindre stillasittande, vilket påverkar vår hälsa negativt på en mängd olika sätt.

Läs mer

10 tips for the home office ergonomics

10 tips för ett ergonomiskt hemmakontor

Skapa en ergonomisk miljö på ditt hemmakontor. Se alla 10 tips för en hälsosammare arbetsplats.

1. Tänk aktivitetsbaserad arbetsplats även på hemmakontoret. Vilken plats är bäst avsedd för vilka uppgifter? Gå runt eller ta en promenad när du har telefonmöten.

Läs mer