Varje minut gör skillnad

Man kan lätt förledas att tro att alla andra människor tränar, men sanningen är att det är få av oss som motionerar tillräckligt. De flesta av oss är mer eller mindre stillasittande, vilket påverkar vår hälsa negativt på en mängd olika sätt. De goda nyheterna är dock att även den lättaste träningen, den minsta rörelsen, gör skillnad. Om den blir av.

Vardagsträning Se våra 6 tips på att få in mer rörelse i livspusslet

  1. Se till att omge dig på kontoret och hemma med inbjudande träningsprodukter som stimulerar till aktiva minipauser. En pilatesboll i sovrummet, En Posture Trainer på skrivbordet, en Posture Balance på kontorsstolen och en träningscykel i källaren.
  2. Välj alltid trapporna och inspirera andra till att också göra det när du är i sällskap med andra.
  3. När du väntar på buss eller tunnelbana välj att gå fram och tillbaka på perrongen istället för att stå eller sitta stilla. Det ger inte bara motion utan också världens bästa sätt att få ut skadliga stresshormoner från kroppen.
  4. Ha ett dagligt mål, 7 minuters träning på vardagsrumsmattan, lika många armhävningar som din ålder varje morgon eller 10 repetitioner av dina 4 favoritövningar med Posture Minigym. När rutinen har satt sig så går det av sig själv att fortsätta uppfylla hälsomålet.
  5. Gör som ett barn, barn hittar ofta naturliga möjligheter till rörelse och aktivitet, balansera på trottoarkanten, springa av lycka eller hoppa över gaturutor.
  6. Stå vid skrivbordet, sitt på en Posture Balance, bryt stillasittande genom att vara först med att hämta kaffe eller utmana kollegorna i en Posture Jump utmaning med 200 hopp spritt under dagen.