france swedish posture shop german swedish posture shop

Säker betalning med Klarna   nöjda kunder Gratis leverans över 1100kr    fri frakt  Snabba leveranser

Här hittar du nyheter, artiklar, tips på övningar för hemmaträning, smarta tips för en ond rygg och mycket annat i kategorin hållning, smärtlindring och hemmaträning. Vetenskapliga bevis stärker upp effekten av våra produkter. 

löpning

5 träningstips inför semestern

Kroppen mår som bäst när den får regelbunden fysisk aktivitet. Regelbunden aktivitet behöver självklart inte vara tunga svettiga gympass utan kan även vara sköna promenader i skogen eller utmed stranden i ett lugnt tempo.

Running

Sport och hållning

Det viktigaste när du tränar, om du vill ha resultat, är din hållning! En bra hållning bidrar till en ökad kroppskontroll, rörelseförmåga & prestation.

couple running outdoors

Träning och hållning

En bra hållning bidrar till en ökad kroppskontroll och rörelseförmåga. En bra hållning avlastar dessutom leder för eventuella skador och slitage.

Team of teenage gamers plays in a multiplayer video game on pc in a gaming club.

E-sport och hållning

Långa timmar med repetitiva rörelser och statisk positionering. Dålig ergonomi, bristen på planerade pauser och fysisk aktivitet, stress, dålig livsstil. Det är verkligheten för många E-sportare. Låt Swedish Posture ändra det!

woman doing exercises at home

Vardagsmotion

Man kan lätt förledas att tro att alla andra människor tränar, men sanningen är att det är få av oss som motionerar tillräckligt. De flesta av oss är mer eller mindre stillasittande, vilket påverkar vår hälsa negativt på en mängd olika sätt.

Shape
Shape
0
Din Varukorg
Scroll to Top