Swedish Posture

Marknadsledande inom hållning

Innovation

Swedish Posture producerar produkter som förbättrar din hållning.

Vår filosofi är att det måste vara enkelt att förändra sitt hållningsbeteende.

Vi utvecklar, designar och säljer produkter för Bättre hållning – Smärtlindring – Postural Träning.

Swedish Postures hållningsprodukter är unika eftersom de har en påminnande effekt.  När kroppen får regelbundna påminnelser aktiveras kroppens muskler vilket förbättrar och stärker hållningen.

Produktsortimentet säljs i ett 20-tal länder. 

En enkel idé med avgörande effekt.

En dålig hållning, en tjatande förälder, ett brutet nyckelben och hårt jobb har gjort Swedish Posture globala.

Emma Pihl, Swedish Postures grundare fick själv vänliga påminnelser från sina välvilliga föräldrar om sin hållning. Tävlingsinriktad som hon var började hon lägga märke till sin egen hållning i jämförelse med andras. Hon insåg att dagens sittande livsstil tillsammans med för lite rörelse skapar otaliga krummande ryggar och gamnackar i alla åldrar.

Hon hittade ingen produkt på marknaden som hade den perfekta kombinationen av träning för musklerna på långsikt och som direkt gav ett synligt resultat på hållningen. Hon tog saken i egna händer och skapade en egen innovation inspirerad av rehabiliteringen av ett brutet nyckelben – Swedish Posture’s första produkt, Posture Classic, – en vänlig påminnelse för bättre hållning.

Bättre hållning bidrar till...

Färre sjukskrivningar pga smärta

Bättre självförtroende, karisma och pondus

Minskat kortisol stresshormon med 25%

”Swedish Posture hjälper dig att återställa kroppens neutrala position och kroppens förmåga att röra sig fritt och obegränsat utan smärta .”

Linda Carlsson, Postural Terapeut

TYDLIGT RESULTAT EFTER 6 VECKOR

Med 3D Qinematic Posture Scans kan vi verifiera effekten av att använda våra hållningsprodukter. Vi ser tydliga resultat efter 6 veckor med regelbunden användning.