france swedish posture shop german swedish posture shop

Säker betalning med Klarna   nöjda kunder Gratis leverans över 1100kr    fri frakt  Snabba leveranser

Om oss

Världsledande inom hållning

Swedish Posture producerar produkter som förbättrar din hållning. Vår filosofi är att det ska vara enkelt att förändra sitt hållningsbeteende och hållningsmönter.

Vi utvecklar, designar och säljer produkter för bättre hållning – smärtlindring – hemmaträning.

Swedish Postures hållningsprodukter är unika eftersom de har en påminnande effekt och inte enbart stödjande.  När kroppen får regelbundna påminnelser aktiveras kroppens egna muskler vilket förbättrar och stärker hållningen.

Produktsortimentet säljs i ett 20-tal länder. HQ finns i Stockholm, Sverige.  

En enkel idé med avgörande effekt.

En dålig hållning, en tjatande förälder, ett brutet nyckelben och hårt jobb har gjort Swedish Posture globala.

Emma Pihl, Swedish Postures grundare fick själv vänliga påminnelser från sina välvilliga föräldrar om sin hållning. Tävlingsinriktad som hon var började hon lägga märke till sin egen hållning i jämförelse med andras. Hon insåg att dagens sittande livsstil tillsammans med för lite rörelse skapar otaliga krummande ryggar och gamnackar i alla åldrar.

Hon hittade ingen produkt på marknaden som hade den perfekta kombinationen av träning för musklerna på långsikt och som direkt gav ett synligt resultat på hållningen. Hon tog saken i egna händer och skapade en egen innovation inspirerad av rehabiliteringen av ett brutet nyckelben – Swedish Posture’s första produkt, Posture Classic, – en vänlig påminnelse för bättre hållning.

”Swedish Posture hjälper dig att återställa kroppens neutrala position och kroppens förmåga att röra sig fritt och obegränsat utan smärta .”

Linda Carlsson, Postural Terapeut

TYDLIGT RESULTAT EFTER 6 VECKOR

Med 3D Qinematic Posture Scans kan vi verifiera effekten av att använda våra hållningsprodukter. Vi ser tydliga resultat efter 6 veckor med regelbunden användning.

0
Din Varukorg
Scroll to Top