france swedish posture shop german swedish posture shop

Säker betalning med Klarna   nöjda kunder Gratis leverans över 1100kr    fri frakt  Snabba leveranser

Experter

Besvär från nacke, axlar och rygg är en av de vanligaste orsakerna till sjukskrivning i Sverige. 

Ryggbesvär tillsammans med psykisk ohälsa utgör 60% av alla sjukskrivningar, vilket innebär stora kostnader för företag och organisationer.

Se vad våra specialister säger om hållning och om att använda våra produkter som komplement till annan träning och rörelse för att få en bättre hälsa.

Linda Carlsson, Dipl. Postural Terapeut

Namn:  Linda Carlsson
Yrke: Dipl. Postural Terapeut
Land: Sverige/Norge

BÄTTRE HÅLLNING MED POSTURAL TRÄNING
Som postural terapeut jobbar jag med att ta fram individuella träningsprogram som ger en bättre hållning vilket även leder till bättre hälsa. Postural terapi är ett sätt att återställa kroppens normala funktion, samt dess förmåga att röra sig fritt och obegränsat utan smärta.

Både aktivitet och inaktivitet kan göra att kroppens naturliga förmåga att fördela belastningen begränsas.

För att belastningen ska kunna fördelas jämnt bör kroppen både ha en avslappnad neutral hållning och att musklerna samarbetar på det sätt som är tänkt att de ska göra

Många gånger är det vad som krävs för att bli av med smärta och värk. Läsa gärna mer om postural terapi, jag kan även rekommendera att du läser mer och tittar på postural träning vilket kan utföras på distans.

Gabriella Follin, Ergonom

Namn:  Gabriella Follin
Yrke: Lic. Fysioterapeut och Ergonom
Land: Sverige

Att vänja sig vid en dålig hållning innebär att kropp och hjärna lär sig att detta monster är normalt. Allt annat upplevs konstigt och svårt att förstå. Du kan då behöva hjälp med hållningskorrigering och muskelstärkande övningar för att hitta in i och vänja dig vid ett gott hållningsmönster.

Kroppen påverkas mycket av din hållning. En dålig hållning kan inverka negativt på leder, muskler och nervstrukturer men även på inre organ som inte får tillräckligt med utrymme om du sjunker ihop.

Eftersom jag jobbar med ergonomi och besöker olika företag dagligen, så ser jag hur mycket vi människor påverkas av att sitta i en dålig hållning för länge, eller från att ha ett väldigt statiskt yrke. Jag rekommenderar alltid mina patienter att använda Swedish Postures produkter, men även att ändra sina rutiner. Att ta många pauser dagligen, stå upp, stärka ryggmusklerna och att helt enkelt bli medvetna om sin kroppar och hur de bör ta hand om dem för att kunna prestera bättre och under lång tid.

Dr Lutz Graumann, Fysioterapeut

Namn:  Dr. Lutz Graumann
Yrke: Lic. Fysioterapeut & Sportmedicin
Land: Tyskland

Posture Reminder T-shirt fungerar ungefär som Nietzsche’s superego – det är en konstant påminnelse för att du omedvetet ska bli mer medveten om din kroppshållning.

Bra hållning är räddningen för de flesta smärtsyndrom i rygg, nacke och huvud i vårt moderna samhälle. Ofta så startar ryggproblemen med en hållningsproblematik och bristen på rörelse och träning.

Posture Reminder T-shirt kommer att hjälpa tid att förbättra din hållning inom bara några dagar eller veckor!

Dr. Christoph Gekle, Ortopedisk Kirurg

Namn: Christoph Gekle
Yrke: Ortopedisk kirurg
Land: Wuppertal, Tyskland

Jag kan varmt rekommendera Swedish Postures produkter för hållningen till någon som har mycket värk i rygg och axlar och ofta hamnar i krummande och ohälsosam hållning. På kliniken används hållningsselar i förebyggande syfte till axelpatienter med impingementsyndrom för att förhindra kirurgi. Vi som team använder dem också under arbetsdagen och vid sportaktiviteter för att bli mer medvetna om vår hållning. Det gör verkligen skillnad.

Hanne Kine Lauritzen, Lic. Kiropraktor

Namn:  Hanne Line Lauritzen
Yrke: Lic. Kiropraktor
Land: Sverige/Norge

Jag möter många kunder dagligen och jag skulle faktiskt säga att dålig hållning är västvärldens epidemi. På grund av stress, alltför många timmar framför digitala enheter och brist på rörelse lider många människor av konstant ryggsmärta och dålig hållning. Jag rekommenderar alltid Swedish Postures produkter som ett komplement till mina behandlingar och för att mina klienter ska använda dem mellan våra möten. De är perfekt med påminnelser! Medvetenhet är superviktigt för att kunna förbättra kroppsshållningen

bästsäljare

FLEXI
Effektivt hållningsband – “Det svenska originalet”

POSITION
Hållningsväst med ryggstöd och hållningskorrigering

REMINDER T-SHIRT
Unik hållningströja med Posture Alignment Technology

MINIGYM
Ultimat träningskit för hemmaträning i 4 delar

0
Din Varukorg
Scroll to Top