france swedish posture shop german swedish posture shop

Säker betalning med Klarna   nöjda kunder Gratis leverans över 1100kr    fri frakt  Snabba leveranser

En dag på kontoret

Schemalägg dagen

Under en arbetsdag kan spänningsproblematik uppstå på grund av alldeles för mycket statiskt och stillasittande arbete framför datorn. Det kan motverkas med god hållning och en vältränad muskulatur. Vi på Swedish Posture har tagit fram produkter som både hjälper dig med god hållning men även tränar upp de muskler som behöver vara starka för en frisk och smärtfri kropp. 

Sjukgymnasten och författaren Camilla Gasslander delar med sig av några värdefulla tips på hur en arbetsdag skulle kunna se ut.

EN DAG PÅ JOBBET

8.00-9.30
Inled arbetsdagen med att sitta på Balance ergonomisk balanssits i 30 min. Fördelen med balanssitsen är att du förbättrar din hållning, rörlighet, balans och styrka medan du jobbar.

9.30-12.00
Stå och arbeta.

13.00-13.05
Kör roddträning med Trainer. Därefter kan du sätta på dig Posture Flexi hållningskorrigerande axelband för att få stöd och påminnelse om god hållning.

13.05-15.00
Sitt och arbeta.

15.00-15.05
Utför axelövning med Trainer, för att minska spänningar i nacken och bli medveten om att sänka stressnivån.

15.05-17.00
Stå och arbeta innan du avrundar arbetsdagen.

fakta

hemmakontoret

PRODUKTER VI REKOMMENDERAR

5/5

FLEXI HÅLLNINGSBAND  – “DET SVENSKA ORIGINALET”
Omedelbar effekt på hållningen med Flexi hållningsband. Använd 1-3 timmar åt gången och känn skillnaden, speciellt i slutet på arbetsdagen då man behöver en påminnelse att sträcka på ryggen framför datorn. 

5/5

BALANCE BALANSSITS – SITT DIG STARK
Sitt dig stark och till en bra hållning! På sitsen förbättrar du din rörlighet, hållning, balans och styrka när du jobbar! Varför sk man sitta helt statiskt framför datorn när man kan träna samtidigt?

VAD SÄGER EXPERTERNA?

“Jag kan varmt rekommendera Swedish Postures produkter för hållningen…”

CHROSTOPH GEKLE
ORTOPEDISK KIRURG

“Att vänja sig vid en dålig hållning innebär att kropp och hjärna lär sig att detta mönster är normalt. Allt annat upplevs som konstigt och svårt att förstå. Du kan då behöva Swedish Postures produkter för att vänja dig vid ett gott hållnignsmönster. “

GABRIELLA FOLLIN
ERGONOM

“Jag möter många kunder dagligen och jag skulle faktiskt säga att dålig hållning är västvärldens epidemi. Jag rekommenderar dem alltid Swedish Postures produkter!”

HANNE KINE LAURITZEN
KIROPRAKTOR

Med 3D Qinematic Posture Scans kan vi verifiera effekten av att använda våra hållningsprodukter. Vi ser tydliga resultat efter 6 veckor med regelbunden användning.

0
Din Varukorg
Scroll to Top