france swedish posture shop german swedish posture shop

30 dagars returrätt  nöjda kunder Säker betalning med Klarna  fri frakt  Snabba leveranser

Bättre hållning

En julgåva för hela familjen

VAD BEHÖVER DU HJÄLP MED?

BÄSTSÄLJARE

Flexi Hållningsband
Vår storsäljare som guidar din kropp till bra hållning, bekvämt och effektivt.

395 KR

Position Hållningsväst
Bekväm och effektiv hållningsväst som förbättrar hållningen och ger stöd åt din länd- och bröstrygg.

695 KR

Reminder T-shirt Hållningströja
Unik funktionströja för träning eller till vardags som påminner dig om att räta på ryggen.

795 KR

Minigym Träningskit
Enkelt kit att använda som samtidigt ger dig en varierad träning var du än befinner dig.

695 KR

Mobilstället är ett utmärkt skrivbordstillbehör som erbjuder en handsfree-bekvämlighet och en bra vinkel för optimal ergonomi.

Att använda mobilstället hjälper din nacke att stanna i ett naturligt upprätt läge och därför kunna bibehålla en bra hållning medan du använder telefonen. Detta är det perfekta komplementet för din arbetsplats medan du arbetar, har möten, tittar på videor eller pratar med vänner och familj.

SMARTA HÅLLNINGSKIT

Vi har satt ihop fler olika kit med produkter som tillsammans förbättrar din hållning på bästa möjliga sätt. Kombinationen av produkter både stärker och korrigerar din kropp vilket leder till att du ändrar ditt hållningsmönster på sikt!

Hemmakontor Smart Kit

Att jobba hemma innebär nya lösningar. Börja se efter din rygg och sitt dig stark ­– satsa på effektiv ergonomi och bra hållning.

Hemmaträning Smart Kit

Tränar du också hemma? Med våra smarta träningsredskap lär du inte tröttna i första taget. Dessutom varar varierad träning längst

Ländrygg Smart Kit

En varm kudde är svaret! Vetekudden i bältet hjälper dig slappna av när svanken säger ifrån. Kylgel får igång cirkulationen.

Överkropp Smart Kit

2 cm skillnad i axlarna gör underverk för din hållning. Så snyggt! Hjälper dig också med smärtlindring.

gif good posture

Varför vill du ha bra hållning?

Vill du utstråla pondus, elegans eller känna dig lite extra fin? Man kan tro att de flesta som vill förbättra sin hållning gör det för alla fysiska fördelar det medför. Sanningen är mer personlig än så och anledningarna minst lika många. Vilket är det perfekta alternativet för dig?

HEMMAKONTORET

I takt med att snygga inredningsalternativ för hemmakontoret ökar, finns det också nya val för den hälsomedvetna arbetsplatsen. Stationära lösningar är inte längre det enda svaret på bra ergonomi. Att stärka kroppen och förändra sitt rörelsebeteende är smart, förmodligen lättare än du tror och får dig må bra en längre tid.

VAD SÄGER SPECIALISTERNA?

“Swedish Posture hjälper dig att återställa kroppens neutrala position och kroppens förmåga att röra sig fritt och obegränsat utan smärta .”

LINDA CARLSSON
POSTURAL TERAPEUT

“Att vänja sig vid en dålig hållning innebär att kropp och hjärna lär sig att detta mönster är normalt. Allt annat upplevs som konstigt och svårt att förstå. Du kan då behöva Swedish Postures produkter för att vänja dig vid ett gott hållningsmönster.”

GABRIELLA FOLLIN
ERGONOM

“Jag möter många kunder dagligen och jag skulle faktiskt säga att dålig hållning är västvärldens epidemi. Jag rekommenderar dem alltid Swedish Postures produkter!”

HANNE KINE LAURITZEN
KIROPRAKTOR

FLEXIBILITET PÅ JOBBET

Swedish Postures produkter för arbetsplatsen stöds av ergonomisk forskning, utveckling och analys. Våra populäraste hållningsprodukter är designade för ditt teams prestation och välbefinnande, från 9 till 5 och resten av dygnet. Vi hjälper dig med helhetslösningar för en hälsosammare arbetsplats.

VILL DU HA FÖRÄNDRING?

Hamnar du lätt i en dålig hållning över mobilen eller datorn? Vi har produkterna som hjälper dig att ändra ditt beteende och hållningsmönster. Det gäller att öva upp sig och bli medveten om sin hållning. 

VARFÖR VÄLJA SWEDISH POSTURE?

BEVISAD EFFEKT

Vi är originalet med lång erfarenhet och över 200 000 nöjda användare. Produkterna stöds av vetenskapliga tester.

SPECIALISTER

Alla produkter har tagits fram i samråd med specialister inom hållning, smärtlindring och ergonomi.

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Vi erbjuder öppet köp i 30 dagar. Testa produkten hemma i lugn och ro för att bli nöjd med ditt köp. 

flera skelett

 

Det tar 3-6 helgfria dagar.
Vi skickar våra ordrar antigen via DHL eller Postnord. Med DHL så är det spårbart och kommer till upphämtningsställe, med Postnord  är det icke spårbart men kommer direkt hem till brevlådan. Beror på produkt, geografi och tillgänglighet.

Ja, i 30 dagar. Produkten ska inte ha använts mycket, bara provats. 
Testa våra produkter nu!

0
Din Varukorg
Scroll to Top